Bejelentés


06/70-583-63-96 SZIGETELEK Hogy a hideg és a por kint maradjon...

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Elsősorban a régi,rosszul záródó nyílászárókon tudok segíteni,a korszerű technológia és a megbízható,megfelelően kiválasztott anyagok segítségével.

Mint már bizonyára tapasztalta a szivacs,filc vagy profilgumik felragasztása az ablakok,ajtók érintkező felületeire nem tökéletes és főleg nem tartós megoldás. Én olyan tartós megoldással javítom meg régi nyílászáróit ami a mai nyílászáróknál már alapkövetelmény. Technológia lényege,hogy az illeszkedő éleknél a nyílászáró teljes kerülete mentén egy célszerszámmal megfelelő hornyot marok az ablakba-illetve az ajtóba majd egy speciális profilú szigetelőanyagot rögzítünk bele . A horonymarássorán keletkező hulladékot,forgácsot eltakarítom.a szigetelőanyag méretét az illeszkedő felületek közötti távolság fügvényében választom meg. A speciális profil kialakításának köszönhető a rögzítés és a tökéletes tömítés. A szigetelőanyag elhelyezkedése esztétikus,tisztítható,nem károsodik sem a hőtől sem pedig a hidegtől.

 

Hogyan történik a szigetelés?

1.Először az ablak zárszerkezeteit működőképes állapotba hozom végső esetben cserélem.


2.A deformáció csökkentése érdekében elvégzek egy egyszerű pászítást.


3.Egy speciális szerszámmal a nyíló szárnyba 6-8mm mély 3mm széles hornyot készítek,ebbe a horonyba egy célszerszámmal beültetjük a kőr keresztmetszetű speciális szigetelő anyagot.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!